24 november 2012: Historisch Bal

Het is even stil geweest rondom Stichting Revérence, omdat we achter de schermen hard bezig zijn met het opzetten van nieuwe activiteiten. Wat betreft één daarvan kunnen we alvast een tipje van de sluier oplichten. Op 24 november 2012 houden wij wederom een Historisch Bal. Zet deze datum in je agenda en zorg dat je erbij bent!
We hebben na het bal afgelopen november veel leuke, enthousiaste en inspirerende reacties gehad van onze balgasten. We hopen dat we in november weer veel mensen mogen ontvangen die met ons terug naar de Napoleontische tijd willen.
In de loop van maart komen we met meer informatie over locatie, kaartverkoop en prijzen. Hou deze website in de gaten, of schrijf je in op onze nieuwsbrief.

24th of November 2012: Historic Ball

Stichting Revérence has been very busy with organizing new activities. For one of these activities we can now announce the date: you are invited to join us on the 24th of November 2012 for our Historic Ball and go back with us to the Napoleonic era!
In the second half of March we will bring you more information on location, ticket sales and prices. You can get the latest news by subscribing to our newsletter.

Geef het door:

7 Responses to 24 november 2012: Historisch Bal

1. claudia 26 February 2012 at 19:05 #

Wat ontzettend leuk!!!! Ik kjk er nu al naar uit !
    A bientot
    Claudia

2. EVERS, Johan 26 February 2012 at 19:45 #

Mooie vooruitzichten alvast voor het komende balseizoen, hoewel deze nog niet afgelopen is.

3. Frank 26 February 2012 at 20:31 #

Ai … wederom het laatste weekend van november … dus wederom in het zelfde weekend als het ‘Stiftungsfest’ van het Kings German Legion (KGL) waarvan de
    ‘very handsome officers’ er naar uitkeken nu dit jaar het Bal te kunnen bezoeken.
    Jammer, want hun feest wordt traditiegetrouw dit laatste weekend in november gehouden en daar wijken ze NOOIT van af.
    Zelf zit ik dan dus weer met hetzelfde probleem … Bal of Stiftungsfest?

Is een weekje vroeger of later ECHT geen optie?

• Karin 27 February 2012 at 15:49 #

Jammer, Frank! We hebben deze datum heel zorgvuldig uitgekozen, maar er is helaas altijd wel ergens een andere activiteit dat hiermee samenvalt. De datum staat vast, dus een week eerder of later is inderdaad geen optie. Ik hoop dat je die very handsome officers kunt verleiden om toch naar Nederland af te reizen 😉

4. Mark 27 February 2012 at 18:00 #

Zijn er stiekem al illegale kaartjes in de omloop? Hahaha, ik ben er zeker bij! 😉

5. Maria 21 April 2012 at 14:17 #

In eerste instantie was ik er zeker van dat ik zou komen.Máár nu ik ook naar meer de evenementen ga,moet ik even kijken of ik dan nog wel de financiële middelen heb om ook naar dit bal te kunnen gaan.Het is niet alleen bal en verblijfskosten.Maar ook vervoers en kledingkosten.
    Want een of twee nieuwe jurken is wel het minste…

Ik ga mijn best doen om te kijken of het financieel gaat lukken

6. Maria 29 April 2012 at 12:07 #

Ik ga wel….;-)