Welkom bij Stichting Revérence

Ga met ons terug in de tijd…

Stichting Revérence organiseert historische activiteiten om het verleden tot leven te brengen en voor iedereen toegankelijk te maken.

Hoewel menig mens heeft geprobeerd een tijdmachine te maken, is het (voor zover bekend) nog niet mogelijk om heen en weer in de tijd te reizen. Wel kunnen we bepaalde perioden uit de geschiedenis proberen na te bootsen, zodat we er zo dicht mogelijk bij in de buurt kunnen komen.

Durf jij ook een sprong in het verleden te wagen? Neem gerust een kijkje op deze website en meld je aan voor de eerst komende historische activiteit!

Er zijn helaas geen kaarten meer beschikbaar voor ons Historisch Bal op 24 november 2012.

Klik hier voor meer informatie!

Een van de gasten van ons Historisch Bal in november 2011 maakte een sfeervol filmpje. Bekijk het hier: