Nog geen week geleden maakten we het nieuws rond onze eerste activiteit – het Historisch Bal in Château Marquette – bekend, en inmiddels hebben we al de eerste toegangskaarten verkocht! We zijn ontzettend blij met alle leuke, enthousiaste en motiverende reacties. We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op 26 november in Heemskerk.
Natuurlijk kunnen we wel wat hulp gebruiken bij het verspreiden van het nieuws over dit bal. We willen je daarom vragen om zoveel mogelijk mensen die je kent op de hoogte te stellen – bijvoorbeeld via Hyves, Facebook of Twitter. Zijn er verenigingen of organisaties waarvan je denkt dat ze interesse hebben? Geef dat aan ons door, dan kunnen wij ze benaderen.
Ook zijn wij de komende maanden op diverse evenementen in het land te vinden om flyers uit te delen. Zijn er activiteiten waarvan jij denkt dat wij daar zeker niet misstaan in onze empire-outfit? Laat het weten! Je kunt ons mailen op info@stichtingreverence.nl.