Stichting Revérence is erin geslaagd om een internationaal bekende expert op het gebied van oude dans aan te stellen als dansdocent voor het historisch bal in Chateau Marquette. Niemand minder dan Frank Perenboom zal ons terugvoeren naar de 19e eeuw en ons de sierlijke dansen uit die tijd aanleren.

Frank Perenboom heeft klassiek ballet gestudeerd en raakte al vroeg in zijn carrière betrokken bij de reconstructie van vroege danstechnieken en choreografieën. Vandaag de dag staat hij bekend als een van Nederlands specialisten in historische dans.

Frank Perenboom is verbonden aan de Stichting Stimulering Oude Dans en is artistiek leider van Triomphe & Enchantement. Hij is werkzaam als danser en choreograaf bij verschillende ensembles in Europa. Als docent is hij regelmatig te gast bij conservatoria en internationale festivals. In Nederland werkte hij mee aan producties van het Nederlands Historisch Danstheater (waaronder de Jane Austen bals van 2006 in Loevestein en Hackfort), Sarabande en de Stichting Oude Muziek en Theater.