In het nieuwe nummer van het magazine Napoleon in Nederland staat een mooi aankondigend bericht over het Historisch Bal dat Stichting Revérence houdt op zaterdag 26 november. Daar zijn we erg blij mee, want het tijdschrift is te vinden in iedere zichzelf respecterende tijdschriftenwinkel in Nederland. Bent u via de aankondiging in het tijdschrift op deze site terecht gekomen, dan heten wij u van harte welkom!
Napoleon in Nederland wordt uitgegeven door Stichting Thema Tijdschriften. Het nummer dat sinds afgelopen vrijdag in de winkel ligt, is het derde in een serie van zes. Per uitgave wordt het bezoek van Napoleon aan een deel van Nederland beschreven. Ook lees je veel interessante wetenswaardigheden over het leven in Nederland ten tijde van Napoleon. In dit derde nummer lees je alles over het bezoek van de keizer aan Utrecht en Zuid-Holland.
Hoor je nu pas voor het eerst over dit tijdschrift en baal je dat je de eerste twee nummers hebt gemist? Geen nood, die zijn eenvoudig na te bestellen via de website van Thema Tijdschriften. Voor alle zes nummers samen betaal je, inclusief verzendkosten, 30 euro.