Ben je vast en zeker van plan om naar ons Historisch Bal te gaan? Dan kan het lonen om nog vóór 10 juni je kaarten te bestellen en te betalen. We verloten onder alle ‘vroegboekers’ namelijk een handgemaakte zijden ridicule en cravate.
Foto’s van de ridicule heb je hier al eerder gezien, maar de cravate ligt inmiddels ook te wachten op een eigenaar. Deze elegant gevormde halsdoek bestaat uit maar liefst 2,5 meter echte crèmewitte zijde! Wij verloten deze cravate onder alle heren die voor 10 juni voor het bal zijn aangemeld en wier kaarten op die datum betaald zijn.

Vroegboekers maken kans op deze cravate, die gemaakt is door Jeanette Klok-Heller.


Voor de dames geldt hetzelfde voor de ridicule. Om het geheugen nog even op te frissen, zo ziet de ridicule er uit:

Dit is de reticule die wij verloten, gemaakt door Corina van der Linden


Waar wacht je nog op? Bestel hier je kaarten!