Dit is de ridicule die wij verloten, gemaakt door Corina van der Linden

We kondigden het al eerder aan: Vroege aanmelders maken kans op een bijzonder cadeau. Stichting Revérence verloot namelijk onder hen een handgemaakte zijden ridicule (handtasje voor de dames) en zijden halsdoek (voor de heren). Je kunt nu op de bijgevoegde foto’s zien hoe die ridicule er uit ziet.
Wat moet je doen om kans te maken op deze ridicule of de zijden halsdoek?
Bestel deze maand kaarten voor het historisch bal en zorg ervoor dat de betaling uiterlijk 10 juni bij ons binnen is.
Begin juni zullen wij onder alle dames en heren die zijn aangemeld en wier kaarten zijn betaald (ook als je niet zelf de kaarten hebt besteld) deze zeer bijzondere artikelen verloten. Uiteraard dingen alle dames mee naar de ridicule en alle heren naar de halsdoek. Heb je al kaarten gekocht en betaald? Dan doe je automatisch mee aan deze verloting.
Waar wacht je nog op? Bestel nu je kaarten!

Detail van de ridicule.