Altijd al eens door het Paleis op de Dam in Amsterdam willen ronddwalen en je terug in de tijd van Napoleon willen wanen? Met Stichting Revérence kun je er op zondag 3 juli naar toe voor een speciale Empire-rondleiding. Deze rondleiding begint om 14.00 uur, je kunt hiervoor kaarten bestellen via onderstaand formulier. We hebben 20 plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met bestellen.
Het paleis op de Dam was van oorsprong het stadhuis van Amsterdam, maar werd in opdracht van koning Lodewijk Napoleon in 1808 verbouwd tot paleis. Uiteraard werd dit gedaan in de empire-stijl. Het Koninklijk Paleis bevat één van de meest complete collecties empiremeubelen, die nog dateren uit de Napoleontische tijd. Onze gids kan ons alles vertellen over deze bijzondere periode in de geschiedenis van het paleis en uiteraard over het bezoek van de keizer in 1811! De rondleiding zal ongeveer 60 minuten duren.
Heb je zin om mee te gaan? De rondleiding kost per persoon € 3,50. Daar bovenop komt het gewone entreekaartje. De kosten hiervan zijn:
Museumjaarkaart: gratis
Volwassenen: € 7,50
CJP / Stadspas / Pas 65+: € 6,50
Kinderen (t.m 5 jaar) gratis
Kinderen (6-16 jaar) € 6,50

Door onderstaand bestelformulier in te vullen en binnen 14 dagen te betalen, ben je verzekerd van een plek op deze rondleiding. Je krijgt na het invullen van het formulier automatisch een e-mail met betalingsgegevens. Uiteraard kun je met meerdere mensen komen, maar je zult door onze technische onhandigheid even per persoon een formulier moeten invullen.
Heb je vragen? Mail dan naar onze webmaster.

[contact-form 4 “Rondleiding Paleis”]