Onze reticule en cravate winnaars zijn bekend!

Gemma met de reticule vol met lootjes.

Afgelopen weekend heeft onze penningmeester Odette de loting voor de reticule en cravate verricht. Op een toepasselijke plek – paleis het Loo – werden door de onafhankelijke Gemma vanuit een reticule (niet de reticule die verloot werd) de lootjes getrokken van: Anita Korver en Emiel de Roover. Zij krijgen de reticule en cravate zo snel mogelijk toegestuurd of overhandigd. Wij wensen hun er veel plezier mee!
Ondertussen is de voorverkoop voor het historisch bal in volle gang. We weten nu al dat het een zeer internationaal gezelschap zal worden. We hebben inmiddels mensen uit Engeland, Duitsland, België en uiteraard Nederland op de gastenlijst staan!
Heb jij nog geen kaarten besteld voor het historisch bal? Vergeet dit dan in ieder geval niet te doen vóór 20 augustus, want tot die tijd krijg je 5 euro korting en betaal je € 57,50 in plaats van € 62,50. Je kunt ze hier bestellen.

Emiel de Roover is de winnaar van de cravate.

Anita Korver wint de reticule.

Geef het door:
 • Twitter
 • Facebook
 • LinkedIn
 • email
 • Print

2 Responses to Onze reticule en cravate winnaars zijn bekend!

 1. Anita Korver 14 June 2011 at 18:11 #

  Wat een geweldige verrassing, dat ik de reticule heb gewonnen.
  Ga er zeker weten mee pronken!!

  Groetjes Anita Korver

 2. Emiel 14 June 2011 at 18:37 #

  Ik was aangenaam verrast toen ik vernam de cravate gewonnen te hebben.Een welkome aanwinst in mijn collectie.Met vriendelijke groet, Emiel.

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes