Revérence in de krant

Het is inmiddels zo’n twee weken geleden dat Jan Butter, redacteur van Dagblad Kennemerland, contact zocht met ons. Hij liet weten geïnteresseerd te zijn in het historisch bal dat wij 26 november aanstaande in Heemskerk organiseren en dat hij er graag een stukje aan wilde wijden in de krant.
Na een telefonisch interview waarin de redacteur op de hoogte werd gebracht van de totstandkoming, ontwikkelingen en belangstelling tot nu toe, schreef Butter een geweldig artikel. Wil je het zelf lezen? Klik dan hier!

Geef het door:
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • email
  • Print

One Response to Revérence in de krant

  1. Karenlee 26 June 2011 at 11:39 #

    Wat leuk! Een beetje publiciteit is nooit weg!

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes