De afgelopen weken is Stichting Revérence druk bezig geweest met het vervaardigen van de toegangskaarten en dit weekend zijn ze via de post verstuurd. Je kunt ze dus vanaf nu in de brievenbus verwachten. Bewaar de toegangskaart goed. Stop hem alvast in je reticule of jaszak zodat je hem niet vergeet mee te nemen naar het bal op 26 november.

Heb je op- of aanmerkingen die je rechtstreeks bij ons wilt neerleggen? Dat kan via onze contactpagina.

Our invitations are on their way to you

The last few weeks we have been busy with making the invitations to our ball. This weekend they have been sent by mail, so you can expect it any day now in your mailbox. Don’t forget to take it with you on the 26th of November!

Do you have any questions or remarks that you want to email to us directly? You can find our email addresses on our contact page.