Ben je nog op zoek naar een patroon voor een empire-outfit? In de zojuist geopende webshop van JaneAusten.nl vind je patronen voor heren- en dameskleding, maar ook accessoires om je outfit te versieren en andere leuke snuisterijen.
Bezoekers van de website van Stichting Revérence kunnen deze week 10% korting krijgen op alle producten. Dat kan met de volgende kortingscode: REVSHOP. Vul bij het bestellen deze kortingscode in in het daarvoor bestemde veld (na je naam- en adresgegevens volgt het veld ‘Kortingscode’) en de korting wordt automatisch berekend. Let op: deze code is slechts geldig tot en met woensdag 13 oktober, dus wacht niet te lang!
Heb je haast met het patroon? Als je voor 14.00 uur bestelt, wordt het dezelfde dag nog naar je opgestuurd.
Bezoek nu de webshop en pak die korting!

In need of a pattern? Buy it with a 10% discount!

Are you looking for a pattern for your regency outfit? In the webshop of JaneAusten.nl you can now buy them with a 10% discount. Use the code REVSHOP during the ordering process (in the field ‘Kortingscode’, just after your name/address fields). Don’t wait too long, the discount code is only valid until wednesday 13 October.