Voor een lange tijd leek 26 november nog ver in de toekomst te liggen, maar inmiddels hebben we nog maar een week te gaan tot we de tijdmachine instappen voor een retourtje 1811!
In deze laatste nieuwsbrief nog wat aandachtspunten om de reis te vergemakkelijken:

 • Neem uw toegangskaart mee, deze wordt gecontroleerd bij binnenkomst.
 • Het is geen enorm lange wandeling over de oprijlaan van het hotel naar Château Marquette, maar het is wel eind november en de kans is groot dat er een gure wind door de bomen rond het château waait, dus zorg voor een warme sjaal, cape of jas!
 • We willen u vragen om, voor zover dat kan, zoveel mogelijk in kostuum te arriveren. Niet alleen omdat dit voor een mooi beeld op de oprijlaan naar het château zorgt, maar ook vanwege beperkte omkleedruimte voor het grote aantal bezoekers.
 • De hapjes die verdeeld over de avond worden geserveerd, zullen zeker smakelijk zijn, maar functioneren niet als vervanging voor de avondmaaltijd. Zorg dus dat u met een gevulde maag het château betreedt.
 • Hoewel er zeker geen controle zal plaatsvinden op 21ste-eeuwse gadgets als telefoons en camera’s die in reticules en broekzakken worden meegesmokkeld, willen we u er wel op wijzen dat er meerdere fotografen zullen rondlopen die prachtige foto’s zullen maken van het feestgedruis. U hoeft dus niet teveel tijd kwijt te zijn om de gebeurtenissen van de avond vast te leggen als u liever volop wilt genieten.
 • Via deze link vindt u de routebeschrijving naar de locatie van het bal.

Als laatste willen wij u vragen om rekening te houden met het tijdstip waarop de feestelijke avond van start gaat. Degenen die de nacht doorbrengen in het hotel zijn uiteraard vrij om te komen wanneer ze willen, maar de deuren van het château blijven gesloten tot rond de aanvangstijd. Wees op tijd, want er staat u een geweldige avond te wachten vol dans, muziek, vermaak en plezier waarvan u niets wilt missen!

Tot de 26ste!

Vriendelijke groet,

De dames van Stichting Revérence

Nearly there!

For a long time it seemed that November 26th was far away in the future, but now there is just one week left until we enter the time machine and go back to 1811.
In this final news letter just a few notes to make the journey as pleasant as possible:

 • Bring your ticket with you, we will be checking it at the door.
 • It is not a long walk from the hotel to Château Marquette, but it is the end of November, so chances are that there will be a cold wind blowing through the trees around the château. Make sure you have a warm shawl, cape or coat with you!
 • We would like to ask you to change into your costume at the hotel. Since most of you have booked a room there, it should not be a problem. It will be a lovely sight to see guests walk up to the château fully dressed in their 19th century costumes.
 • There will be appetizers served throughout the evening, but they will not suffice as dinner, so make sure you do not arrive with an empty stomach.
 • Even though nobody will be searched for 21st-century gadgets such as phones or cameras, we would like to point out that there will be photographers snapping beautiful pictures of the ball. This means you will not have to spend too much time trying to capture the events if you prefer to enjoy it rather than having to take photographs all evening.
 • When you follow this link, you will find the directions to the location of the ball.

Last but not least, we would like to ask you to bear in mind the time the festivities start. Even though you are free to arrive at any time, since you are staying at the hotel, the doors of the château will stay closed until around 7 pm. Do make sure you are on time, since the evening will be full of dance, music and entertainment and you will not want to miss a thing!

Until the 26th!

Kindest regards,

The ladies of Revérence