Het is even stil geweest rondom Stichting Revérence, omdat we achter de schermen hard bezig zijn met het opzetten van nieuwe activiteiten. Wat betreft één daarvan kunnen we alvast een tipje van de sluier oplichten. Op 24 november 2012 houden wij wederom een Historisch Bal. Zet deze datum in je agenda en zorg dat je erbij bent!
We hebben na het bal afgelopen november veel leuke, enthousiaste en inspirerende reacties gehad van onze balgasten. We hopen dat we in november weer veel mensen mogen ontvangen die met ons terug naar de Napoleontische tijd willen.
In de loop van maart komen we met meer informatie over locatie, kaartverkoop en prijzen. Hou deze website in de gaten, of schrijf je in op onze nieuwsbrief.

24th of November 2012: Historic Ball

Stichting Revérence has been very busy with organizing new activities. For one of these activities we can now announce the date: you are invited to join us on the 24th of November 2012 for our Historic Ball and go back with us to the Napoleonic era!
In the second half of March we will bring you more information on location, ticket sales and prices. You can get the latest news by subscribing to our newsletter.