Vanaf vandaag kun je kaarten kopen voor het Historisch Bal van Stichting Revérence, dat gehouden wordt op zaterdag 24 november 2012 vanaf 19.00 uur in Kasteel Wijenburg in Echteld.

In 1815, op de vooravond van de slag bij Quatre Bras organiseert de hertogin van Richmond met behulp van de dames van het genootschap Revérence een groots bal dat zijn weerga in de geschiedenis niet zal kennen. Alle geallieerde legerhoofden, hoogwaardigheidsbekleders en diplomaten zullen aanwezig zijn. Maar zijn de geruchten waar? Hebben de troepen de oproep gekregen om bij dageraad ten strijde te trekken tegen Napoleon? Voordat de heren hun afscheid nemen, grijpen de dames hun laatste kans om nog eenmaal met hun echtgenoot, geliefde of broer over de dansvloer te zwieren. Alleen God weet wie er ongedeerd van het slagveld zullen terugkeren…

Het wordt een avond vol verrassingen, vermaak, live muziek en natuurlijk veel dans! Ook dit jaar is er begeleiding van een professionele dansdocent. Wie dat is, dat hoor je binnenkort.

Nieuw dit jaar is de dansworkshop die ‘s middags gehouden wordt in Hotel Restaurant Van Balveren, vlakbij het kasteel. In anderhalf uur brengt de dansdocent je de beginsels van de Engelse Country Dances bij en oefen je enkele dansen die ook ‘s avonds op het programma staan.

Voor zowel het bal als de dansworkshop zijn nu kaarten verkrijgbaar. Waar wacht je nog op? Bestel nu je kaarten!

Buy tickets for the Historic Ball 2012!

It is now possible to buy tickets for the Historic Ball of Stichting Revérence, which will be held on Saturday the 24th of November 2012 in Wijenburg Castle, Echteld, The Netherlands.
It will be an evening full of dance, music and entertainment at a magnificent location! A professional dance instructor will be present to teach you all the elegant dances of early 19th century.

This year it will be possible to attend a dance workshop in the afternoon, in Hotel Van Balveren, near the castle. Our dance instructor will teach you the principles of the English Country Dances and you will practice some of the dances that will be danced in the evening.

Tickets for our ball and the dance workshop our now available in our shop.
What are you waiting for? Order your tickets now!