Onze dansworkshop, die de middag van het Historisch Bal op 24 november door onze dansdocente Diana Campbell Jewitt wordt gegeven, is zo populair dat inmiddels tweederde van de kaarten hiervoor zijn verkocht. Omdat de dansworkshop niet in het kasteel wordt gegeven maar in Hotel/restaurant Van Balveren, zullen vanwege de beperkte ruimte niet alle balgasten aan de dansworkshop kunnen meedoen. Als jij er ‘s middags bij wil zijn, raden wij je aan niet te lang meer te wachten met het kopen van kaarten.
Ook voor het Historisch Bal zijn inmiddels al heel wat kaarten verkocht, maar we hebben nog altijd voldoende kaarten te koop (dus geen paniek!). Hou onze website in de gaten voor meer updates over kaartverkoop.

Tickets for our dance workshop are selling fast!

Tickets for our dance workshop, which will be held in the afternoon of the 24th of November, are selling fast. Two thirds of the tickets is already sold. The dance workshop will not be held in the castle, but in Hotel/Restaurant Van Balveren, just across the road. Because of limited space there, not all our guests will be able to join us for dance instructions by our dance instructor Diana Campbell Jewitt. Therefore we advise you not to wait too long with buying tickets if you want to make sure you can attend the dance workshop.
We already have sold quite some tickets for the Historic Ball, but we still have plenty of tickets left (so don’t panic!). Check this website regularly for updates on ticket sales.