Wil je na het Historisch Bal, dat 24 november in Kasteel Wijenburg in Echteld wordt gehouden, in de buurt overnachten? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Hotel van Balveren in Echteld, dat tegenover kasteel Wijenburg ligt, heeft ons laten weten dat er voor 24 november nog slechts enkele kamers beschikbaar zijn. Om precies te zijn: vier standaardkamers en één familiekamer. Op onze pagina over overnachting vind je meer informatie over hoe je bij dit hotel een kamer kunt reserveren. Vergeet niet te vermelden dat je een gast van het bal bent.
Andere hotels
Andere opties zijn Hotel Van der Valk in Tiel, dat op ongeveer 6 kilometer van het kasteel ligt, en Hotel De Twee Linden in Beneden Leeuwen, dat op 8 kilometer van het kasteel ligt. Met deze hotels hebben wij geen afspraken gemaakt, het is dan ook niet nodig om te melden dat je gast van het bal bent.

Hotel Van Balveren is almost fully booked

If you don’t want to return home immediately after the ball, Hotel van Balveren is at a stone’s throw from Wijenburg Castle. The management of the hotel has informed us that there are only a few rooms available for the night of the 24th of November. To be precisely: four standard rooms and one family room. More information about the hotel and how to make a reservation you find on our webpage about accommodation. Do not forget to mention that you are a visitor to the Historic Ball.

Other hotels in the area are the Hotel Van der Valk in Tiel, which is 6 km from the Castle, and Hotel De Twee Linden in Beneden Leeuwen, which is 8 km from the Castle. You do not have to mention the ball when you want to book a room here, we have made no arrangements with these hotels.