Het is hard gegaan met de kaartverkoop voor de dansworkshop op 24 november 2012. Deze is inmiddels vol. Ook hebben we van Hotel Van Balveren, dat tegenover het kasteel ligt, te horen gekregen dat alle kamers verhuurd zijn. Maar niet getreurd, in de omgeving van Kasteel Wijenburg zijn meer slaapgelegenheden.
Zoals Hotel Van der Valk in Tiel, dat op ongeveer 6 kilometer van het kasteel ligt, en Hotel De Twee Linden in Beneden Leeuwen, dat op 8 kilometer van het kasteel ligt. Met deze hotels hebben wij geen afspraken gemaakt, het is dan ook niet nodig om te melden dat je gast van het bal bent.

No more rooms available in Hotel Van Balveren | Dance workshop sold out

The dance workshop that will be held on the 24th of November, prior to the ball, is completely sold out. The management of Hotel van Balveren has informed us that there are no rooms available any more.
Other hotels in the area are the Hotel Van der Valk in Tiel, which is 6 km from the Castle, and Hotel De Twee Linden in Beneden Leeuwen, which is 8 km from the Castle. You do not have to mention the ball when you want to book a room here, we have made no arrangements with these hotels.