Nog niet begonnen aan je kleding voor het bal? Maak nu een goede start en koop jouw patronen in de webshop van JaneAusten.nl. Bezoekers van deze website krijgen de komende twee weken maar liefst 12,5 % korting op alle naaipatronen van Reconstructing History en Sense & Sensibility!

Kortingscode
De code waarmee je korting kunt krijgen is: REV12
Vul deze code in in het winkelwagentje en klik daarna op ‘Pas Kortingscode Toe’. De korting wordt dan automatisch van het totaal afgehaald.

Let op: deze code wordt alleen toegepast op naaipatronen, niet op andere artikelen uit de shop.
Deze actie loopt tot en met 14 juni en zolang de voorraad strekt, dus wacht niet te lang!
Bezoek de shop >>

In need of a pattern? Buy it with a 12,5% discount!

Are you looking for a pattern for your regency outfit? In the webshop of JaneAusten.nl you can now buy them with a 12,5% discount. Use the code REV12 during the ordering process (in the shopping cart/winkelwagentje) and click on ‘Pas Kortingscode toe’. Don’t wait too long, the discount code is only valid until the 14th of June.
Visit the shop >>