Zoals beloofd houden we jullie op de hoogte rondom de kaartverkoop. Het is de laatste tijd erg hard gegaan, we hebben bijna de magische grens van 100 verkochte kaarten bereikt! Dat betekent ook dat het aantal beschikbare kaarten snel minder wordt. Er zijn er nu nog enkele tientallen te koop. Dus wacht niet te lang! Kaarten kun je hier bestellen.

Op zoek naar een danspartner?
Om ervoor te zorgen dat je alvast contact kunt maken met andere bal-bezoekers, hebben we een groep aangemaakt op Facebook. Wil je toegevoegd worden? Laat ons dat even weten! Stuur Karin Quint of Corina van der Linden een Facebook bericht, of mail ons.

Update ticket sales: almost 100 tickets sold!

Tickets for our Historic Ball have been selling quite fast lately. We have sold almost 100 tickets now! That means that the amount of available tickets is shrinking. We still have tickets left, but don’t wait too long! Buy your tickets now.

Looking for a dance partner?
Do you want to get in touch with other visitors to our ball? Join our Facebook group! Send us an email and we will add you as a member.