De Blauwe Salon in Kasteel Wijenburg.

Vanaf vandaag zijn er nog slechts 25 kaarten voor ons Historisch Bal van 24 november beschikbaar. Twijfel je nog? Doe dat niet te lang, want het gaat nu snel. Heb je vragen? Mail ons dan! Op onze contactpaginakun je ons een mail sturen.

Op zondag 2 september organiseren wij een rondleiding door het Paleis op de Dam. In dit eerdere bericht lees je er alles over. We hebben nog kaarten over, dus meld je aan! Kaarten kun je kopen via onze shop.

Only 25 tickets left for the Historic Ball

There are only 25 tickets left now for the Historic Ball that will be held on the 24th of November. Are you still not sure you want to come? Don’t hesitate too long! Do you have any questions regarding the ball? E-mail us!

On Sunday 2 September Stichting Revérence organizes a tour of the royal palace in Amsterdam. You can read more about it in this blogpost. There are still tickets available, you can buy them in our shop.