(c) Christine Sepers

Een jaar lang hebben we er naar toe gewerkt en nu is het al weer voorbij. We hopen dat al onze gasten hebben genoten van The Duchess of Richmond’s Ball. Gelukkig hebben we de foto’s nog! Onze fotografe Christine liep de hele avond door het kasteel – trap op, trap af – om zoveel mogelijk mensen op de gevoelige plaat vast te leggen. Je kunt het resultaat bekijken in haar Google-galerie. Nog niet alle foto’s staan er op, dus kom later deze week zeker nog eens terug!
Verder heeft fotografe Anke Bot in het Schrijfkabinet prachtige portretten gemaakt en deze kun je nu bestellen! Bezoek daarvoor de online galeriedie ze heeft aangemaakt. Het wachtwoord is r3v3r3nc3.

Heb je zelf foto’s online staan op een openbare plek en wil je die met anderen delen? Plaats dan de link in een reactie onder dit bericht.

Volgende evenementen
Wij gaan deze week al weer aan de slag met ons volgende evenement: Downton Avenue, een soiree in Downton Abbey stijl, op 27 april 2013. Binnenkort starten we met de kaartverkoop, hou deze site in de gaten!

En uiteraard starten de voorbereidingen voor ons volgend Historisch Bal, dat wordt gehouden op 16 november 2013 in kasteel Wijenburg in Echteld. Ben je afgelopen zaterdag bij het bal aanwezig geweest? Dan zullen wij je een dezer dagen een enquête sturen. We willen graag van je horen wat beter kan en wat je graag wilt terugzien volgend jaar. Alvast bedankt voor jullie input!

Pictures, pictures, pictures!

A whole year we have been anticipating the Duchess of Richmond’s Ball and now it’s already over! We hope all our guests have had an enjoyable evening. And now it’s time to see some photo’s.
Our photographer Christine has been running up and down the stairs all evening to take pictures of as many people as was possible. You can find the result in her Google gallery. Not all the photo’s are there yet, so make sure you visit the gallery again later this week.
Photographer Anke Bot has made fabulous portraits in the Schrijfkabinet. You can see the result in her gallery and directly order from there. The password to the gallery is r3v3r3nc3.

Have you put your own pictures online on a public site? Please share the link in the comment section below this message!

Next events
At this moment we are busy organising our next event: Downton Avenue, a Downton Abbey-inspired soiree which will be held on the 27th of April 2013 in Breda. Ticket sale will start soon, so keep an eye on this website.

And of course we are already busy making plans for the next Historic Ball, which will be held on the 16th of November 2013 in Castle Wijenburg in Echteld. Have you been to the ball this Saturday? Then we will email you a survey very soon. Please let us know what we can do better next time and what you enjoyed most and like to experience again next year. Thank you very much for your input!