Zit je iedere zaterdagavond aan de buis gekluisterd bij Downton Abbey? Droom je van Lord Grantham, Matthew Crawley, Lady Mary of ‘cousin’ Violet? Wil jij voor één avond bij de familie horen? Kom dan naar Downton Avenue, de soiree die Stichting Revérence organiseert in theatersalon De Avenue in Breda!

Op zaterdag 27 april 2013 gaan we honderd jaar terug in de tijd. Het is 27 april 1913 en sociëteit de Sint Joseph-kring viert op grootse wijze haar dertigjarig bestaan. In naam van Lord Grantham, erelid en oprichter van deze herensociëteit, nodigen wij je graag uit om bij deze feestelijke avond aanwezig te zijn.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor Downton Avenue is nu begonnen. In onze shop kun je nu jouw kaartje naar 1913 kopen. Meer informatie over dit evenement vind je op de speciale Downton Avenue-pagina. Daar lees je meer over de achtergrond van de soiree en de locatie, krijg je advies over kleding en vindt je een link naar de kaartverkoop.

Vragen?
Heb je vragen, aarzel dan niet om ze ons te stellen. Dat kan door ons een mailtje te sturen.
We hopen je op zaterdag 27 april te mogen ontvangen!

Buy your ticket for Downton Avenue now!

Are you a Downton Abbey addict? Do you dream of Lord Grantham, Matthew Crawley, Lady Mary or Cousin Violet? Do you want to be part of this family for one night?
Then come to Downton Avenue, a historical soiree in Downton Abbey style, that will be held on the 27th of April 2013.

More information about this soiree you will find on our Downton Avenue page. Want to be a part of this great experience? You can buy your tickets now in our shop!
Do you have any questions? Don’t hesitate, send us an email!