In Slot Zuylen lijkt het alsof de laatste bewoner een halfuur geleden is vertrokken. De zalen zijn nog precies zo ingericht, de originele meubels staan er nog en de beroemdste bewoner van het huis – schrijfster Belle van Zuylen – zag dagelijks de schilderijen die nu nog steeds de muren sieren.
Hoe heerlijk moet het zijn om je weer even terug in de tijd te wanen en door het kasteel te dwalen in je historisch kostuum… Het kan! Ga met ons mee op zondag 30 december naar Slot Zuylen en proef de fantastische (kerst)sfeer van dit prachtige kasteel. Voor slechts € 9,75 heb je toegang tot het kasteel, krijg je een rondleiding en sluiten we af met een warm drankje (glühwein, warme chocolademelk, koffie of thee.)
De dames van Revérence trekken hun warmste empire-jurk en pelisse aan. Ze hopen dat jij ook in historisch kostuum komt!

Kaarten voor dit prachtige uitje zijn vanaf nu te koop via onze winkel. Wacht niet te lang, want het aantal kaarten is beperkt!

Heb je nog vragen over deze rondleiding? Aarzel dan niet om ze ons te stellen. Mail naar webmaster@stichtingreverence.nl