Ga je naar Downton Avenue maar weet je nog niet wat je moet aantrekken? Doe dan mee aan onze naaimiddag op zaterdag 23 maart van 13.00 tot 17.00 uur in Bunnik! We geven je advies over hoe je van een bestaande jurk een Downton Abbey/Titanic jurk kunt maken, helpen je met kleine aanpassingen en kijken met je mee als je naaiproject is vastgelopen. En los daarvan kun je al op een gezellige manier kennis maken met andere bezoekers van Downton Avenue.

Wat is de bedoeling?
Je brengt de materialen mee die je nodig hebt voor je Downton Abbey-outfit. Bijvoorbeeld een simpele basisjurk, een meter of twee aan voile in een bijpassende kleur en/of satijn. Wij helpen je om die simpele basisjurk met de stoffen die je hebt meegenomen aan te passen, zodat je niet onder doet voor Lady Mary.
Heb je al een jurk, maar wil je deze een beetje opleuken of wil je een accessoire maken? Ook daar kunnen we je mee helpen. Belangrijk is wel dat je zelf de materialen meeneemt.
Ben je met een naaiproject bezig en kom je er even niet uit? Ook dan ben je van harte welkom! Onze voorzitter is professioneel costumière en kan je vast weer op weg helpen.

Wat moet je meenemen?
Er is een aantal naaimachines aanwezig, waar deelnemers gebruik van kunnen maken. Als je zelf een naaimachine hebt die gemakkelijk te vervoeren is, dan raden we je aan om die mee te nemen.
Verder is het belangrijk dat je alle materialen (stof, basisjurk, lintjes, versiersels en garen) meeneemt. Als je een stofschaar en naalden e.d. hebt, neem die dan ook mee. Heb je wat stofjes maar weet je niet of ze geschikt zijn? Je kunt van tevoren altijd even met ons mailen!
Heb je een afbeelding van hoe jij wilt dat jouw jurk er (ongeveer) uitziet? Neem die dan ook mee.

Wat kost het?
Deelname aan deze middag kost € 5,–. Je kunt je via onze webshop opgeven en direct betalen via iDeal of PayPal.

De locatie
De naaimiddag wordt gehouden in De Gaarde. ligt aan de Provincialeweg 32 A in Bunnik en is vanaf station Bunnik 10 minuten lopen.

Wil je meedoen?
Meld je dan nu aan via de shop!