Nieuw bestuurslid: Susan Broers

Tussen alle voorbereidingen voor Downton Avenue door even een mededeling van huishoudelijke aard. Het bestuur van Stichting Revérence is onlangs uitgebreid met een nieuw en enthousiast bestuurslid. Susan Broers is waarschijnlijk voor velen geen onbekende; ze doet regelmatig mee aan de activiteiten van de Nederlandse Jane Austen Society. Susan heeft pas haar studie Oudheidkunde aan de VU afgerond en werkt momenteel bij een boek- en tijdschriftenhandel. Haar grote passie is geschiedenis en deze tot leven laten komen door middel van historische danslessen, evenementen en het maken van kostuums.
Met Susan komt het aantal bestuursleden nu op zes. De anderen zijn: Corina van der Linden, Odette Snel, Irma Coeymans, Frouckje van Hijum en Karin Quint. Wil je meer over ons weten? Dat kan hier!
Zoals gezegd zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor Downton Avenue, een geweldige dansavond in de sfeer van begin twintigste eeuw. Heb je nog geen kaartje gekocht? Wacht dan niet langer en zorg dat je erbij bent!

Geef het door:
 • Twitter
 • Facebook
 • LinkedIn
 • email
 • Print

2 Responses to Nieuw bestuurslid: Susan Broers

 1. Robyn 16 February 2013 at 18:15 #

  Leuk dat je bij het bestuur zit Susan! Veel succes met het versterken van het team.

 2. Hetty 17 February 2013 at 13:27 #

  Hoi Susan, Wat leuk dat je nu ook in het bestuur zit. Het lijkt me een gezellige groep, en er worden leuke dingen georganiseerd. Veel succes en plezier toegewenst.

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes