Wil je naar Downton Avenue, de dansavond in Downton Abbey stijl? Koop dan je kaartje vóór 10 maart! Je maakt dan namelijk kans op het terugwinnen van het aankoopbedrag van één toegangskaartje (of een vrijkaartje voor een vriend of vriendin).
Heb je al kaarten gekocht? Dan doe je automatisch mee met deze prijsvraag!
Even om het geheugen op te frissen: Downton Avenue wordt gehouden op zaterdag 27 april 2013 in Theatersalon De Avenue Breda. Tijdens deze soiree dans je zoals feestgangers uit de periode rond 1913 dat deden. De gerenommeerde dansdocent Lieven Baert helpt ons daarbij. We nodigen iedereen uit om zoveel mogelijk in de stijl van 1913 te komen (maar we staan niet bij de ingang om je weg te sturen als dat niet is gelukt!).
Wat moet je doen om kans te maken op het aankoopbedrag of een vrijkaartje? Heel simpel: bestel nu jouw toegangskaartje(s)! Je naam (en die van andere deelnemers voor wie je een kaartje koopt) gaat in de hoge hoed van Lord Grantham voor een ouderwetse verloting. Na 10 maart maken we bekend wie heeft gewonnen.
Meer weten over deze bijzondere dansavond? Lees meer op onze Downton Avenue pagina’s.

Giveaway competition: order your Downton Avenue ticket now and win your money back

Are you planning to go to Downton Avenue, the dance evening in Downton Abbey style? Then buy your ticket(s) before 10 March! When you do, you have a chance of winning back the cost of one ticket! Have you already bought a ticket? Well done, you (and the other participants who you have bought tickets for) will automatically participate in this giveaway competition.
If you haven’t bought a ticket yet, the only thing you have to do is buy one. After 10 March there will be a raffle drawing and we will announce who has won his or her money back!