‘Ons’ kasteel Wijenburg wekelijks op RTL4


Het nieuwe RTL4-programma Een Nieuw Begin, waarvan afgelopen woensdag de eerste aflevering op tv was, is opgenomen in ‘ons’ kasteel! Kasteel Wijenburg in Echteld is het decor voor de acties van presentatrice Angela Groothuizen. Zij helpt mensen die een moeilijke periode hebben doorgemaakt daar geestelijk en lichamelijk weer bovenop te komen.
Ons volgend Historisch Bal is op zaterdag 16 november in Kasteel Wijenburg. De kaartverkoop begint binnenkort. Wil je al wat van het kasteel zien? Kijk dan naar Een Nieuw Begin! Er komen nog zeven afleveringen. Het programma wordt op woensdagavond uitgezonden om 21.30 uur.

Geef het door:
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • email
  • Print

One Response to ‘Ons’ kasteel Wijenburg wekelijks op RTL4

  1. Hetty 26 March 2013 at 12:09 #

    Ik heb er een trailer van gezien en dacht al dat kasteel Wijenburg was. Leuk. Ik ga proberen te kijken! En voor mij mag je alvast een kaartje reserveren, want ik kom zeker. Het staat al in de agenda!

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes