Op een herfstachtige novemberavond in 1813 is De Wijenburg, een landgoed eigendom van de nog ongetrouwde Anna van Wassenaer, het toneel van een bal masqué. Getooid met de prachtigste maskers flirten de heren vrijuit met deze jonge, rijke erfgename van kasteel Wijenburg en alle andere bevallige dames die aanwezig zijn. Onherkenbaar vermomd lijkt iedereen zijn gevoel voor decorum een beetje te verliezen. Onbeschaamd pronken, flirten en dansen. Grenzeloos eten, drinken en gokken. Op een bal masqué vervagen alle grenzen. Maar kijk uit: verlies je fatsoen niet uit het oog! Om klokslag twaalf uur gaan alle maskers af. Ook jouw ware identiteit zal dan voor niemand meer verborgen blijven …

Stichting Revérence nodigt je uit voor een Historisch Bal Masqué op 16 november 2013 in Kasteel Wijenburg in Echteld. Dompel je onder in het feestgedruis op deze bijzondere avond, dans met onbekenden, waag een gokje en geniet van het gezelschap!

Dresscode voor deze avond is regency/empire en natuurlijk een masker. Dansdocente is Diana Campbell Jewitt, de muziek wordt verzorgd door Sospiri Ardenti.
De komende tijd lees je hier meer over het kopen of maken van maskers, de dansworkshop die we ‘s middags op de dag van het bal zullen houden en de dansen die er gedanst gaan worden.
De kaartverkoop is nu van start gegaan. Lees meer over het bal en koop je kaartje!

Historic Ball 2013: buy your tickets now!

Stichting Revérence invites you to a Masquarade Ball on the 16th of November 2013 in Wijenburg Castle, Echteld. Read more about this special evening on our English pages. And don’t forget to buy a ticket, the ticket sales have started!