Zin in een stijlvol zomers dagje uit? Ga dan op zondag 28 juli met Stichting Revérence mee naar kasteel Rosendael. Bekijk de schitterende stijlkamers in dit bijzondere kasteel en hoor van onze rondleidster meer over de geschiedenis van het huis en zijn bewoners; laat je rondleiden door de mooie tuinen (Rosendael is een van de oudste parken van ons land) en schrik niet van de Bedriegertjes! En als het weer mee zit, dan sluiten we de middag af met een gezellige picknick. Uiteraard nodigen we je uit om in je historische kostuum te komen.

Wat is het
Een twee uur durende rondleiding door het kasteel en de tuinen. Aansluitend (optioneel) een picknick in de buurt van het kasteel (op loopafstand), als het weer mee zit. We laten je enkele dagen van tevoren weten of de picknick doorgaat.

Wanneer?
Op zondag 28 juli. Rondleiding van 12.30 tot 14.30 uur. De picknick is aansluitend en duurt zolang als het gezellig en droog is!

Voor wie
Iedereen die geïnteresseerd is. We waarderen het als je in historisch kostuum komt.

Wat kost het?
€ 10,50 voor de rondleiding. Als je mee gaat picknicken, neem dan iets eetbaars en drinkbaars mee om te delen.
Kaartjes voor de rondleiding kun je nu in onze shop kopen.

Waar is het?
Kasteel Rosendael ligt in Rozendaal, vlakbij Arnhem. Adres: Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal. Het kasteel is vanaf station Arnhem eenvoudig te bereiken met buslijn 21, halte Kerklaan. Het is daarna nog ongeveer 5 minuten lopen.

Natuurlijk ga ik mee, hoe geef ik me op?
Koop nu je kaartje in onze shop!