De Vriesendorpsalon in Huis van Gijn

Zoals wij al eerder hebben laten blijken, vinden wij het erg jammer dat we Downton Avenue niet hebben kunnen laten doorgaan. Om de teleurstelling toch een beetje te verzachten hebben we, zoals al eerder aangekondigd, een troostactiviteit bedacht:


Een rondleiding in Museum Huis van Gijn te Dordrecht op zaterdag 15 juni 2013 
om 13.00 uur

Dit prachtige huis had zomaar een Nederlands optrekje van de familie Crawley kunnen zijn.

Om ons toch even in het begin van de twintigste eeuw te kunnen wanen, vragen we jullie allemaal om uitgedost in historisch kostuum het huis te betreden. Een Downton Abbey-outfit past het beste bij het interieur, maar als je liever je luchtige empire-kostuum aantrekt ben je ook daarin van harte welkom!

Als compensatie voor het geannuleerde bal neemt Stichting Revérence de kosten voor de rondleiding voor eigen rekening. Voor de entree zul je zelf in de buidel moeten tasten, maar gelukkig niet al te diep: toegangskaarten kosten 7 euro per persoon. De Museumkaart is in Huis van Gijn geldig.

Meld je aan voor de troostactiviteit door vóór 31 mei een e-mail te sturen naar pers@stichtingreverence.nl.
Degenen die geen kaartje voor Downton Avenue hadden gekocht maar toch graag met de rondleiding mee willen, zijn ook van harte welkom. Er is plek voor maximaal 15 personen, dus wacht niet te lang!