Wil jij op 16 november goed voorbereid op de dansvloer komen bij het Historisch Bal Masqué in Kasteel Wijenburg? Doe dan mee met onze dansworkshop! De workshop wordt ‘s middags van 13.00 tot 15.00 uur gegeven in de Ridderzaal van het kasteel. Dansdocente is uiteraard Diana Campbell Jewitt. In anderhalf uur brengt zij je de beginsels van de Engelse Country Dances bij en oefen je enkele dansen die ook ‘s avonds op het programma staan. Let op: er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar en vol is echt vol.

Na de dansworkshop
Het kasteel gaat na de dansworkshop weer dicht (sorry!), het is daarom niet mogelijk om er tot aan het bal te blijven. De deuren van het kasteel gaan om 19.00 uur weer open voor alle balgasten.
Wanneer je je voor het bal wilt omkleden, mail ons dat even; wij laten je dan weten waar dat mogelijk is.

Koop nu je kaartje voor de dansworkshop!

Order your ticket for our dance workshop now!

Ofcourse you want to be well prepared for dancing at the Historic Masquerade Ball in Wijenburg Castle on the 16th of November. Then join our dance workshop! Our dance instructor Diana Campbell Jewitt will teach you the principles of the English Country Dances and you will practice some of the dances that will be danced in the evening. There is only a limited amount of tickets available.

After the workshop
After the workshop the Castle will be closed until the start of the ball at 19.00h. It’s not possible to stay in the Castle after the workshop (sorry!).
Should you need a place to change clothes, please email us.

Tickets for our ball and the dance workshop our now available in our shop.
What are you waiting for? Order your tickets now!