De zijden cravat

Heb je nog geen kaartje gekocht voor het Historisch Gemaskerd Bal op 16 november? Wacht dan niet langer, want als jij voor 15 augustus een kaartje koopt, maak je kans op een schitterende prijs. Onder iedereen die dan een kaartje heeft gekocht voor het bal verloten wij een zijden geborduurde reticule en een zijden kravat.
Uiteraard verloten we de reticule (een damestasje) onder de dames en de kravat (halsdoek) onder de heren. De reticule is gemaakt van een crèmekleurige zijde met een met gouden draad geborduurd bloemmotief. De halsdoek is van een soepel vallende crèmekleurige zijde en heeft de juiste historische lengte en breedte om een mooie knoop te leggen.
Wat moet je doen om kans te maken op deze reticule of de zijden halsdoek?
Bestel en betaal voor 15 augustus jouw kaarten voor het historisch bal. Na 15 augustus zullen wij onder alle dames en heren die zijn aangemeld en wier kaarten zijn betaald (ook als je niet zelf de kaarten hebt besteld) deze zeer bijzondere artikelen verloten. Heb je tot nu toe alleen kaarten gekocht voor de dansworkshop? Sorry, dan loot je niet mee. Heb je al kaarten voor het bal gekocht en betaald? Dan doe je automatisch mee aan deze verloting.
Waar wacht je nog op? Bestel nu je kaarten!

Could this be your reticule or cravat?

Het motief van de reticule


If you haven’t bought your tickets yet for the Historic Masquerade Ball on the 16th of November, then make haste! If you buy and pay your tickets before the 15th of August, you could win this lovely reticule or cravat.
The off-white silken reticule is embroidered with a golden coloured floral pattern. The off-white silken cravat has the right historical dimensions, so you can easily make the perfect knot. The reticule will be raffled off to one of our female guests, the cravat to one of our male guests. Have you already bought your tickets? Well done, you (and the other participants who you have bought tickets for) will automatically participate in this giveaway competition.
You haven’t bought your ticket yet? What are you waiting for, buy your tickets now!