Heb je nog geen masker waarmee je jezelf kunt verhullen tijdens ons bal masqué? Geen nood, wij helpen je zelf een masker te versieren tijdens onze workshopmiddag op zaterdag 12 oktober. Versier een masker naar eigen smaak, of je nu gaat voor romantisch, elegant en simpel of rijk versierd. Opvallen zul je in ieder geval in jouw eigen gemaakte creatie!

Wanneer: zaterdag 12 oktober 2013, 13.00-17.00 uur
Locatie: De Twee Marken, Maarn (op 5 minuten loopafstand van het NS-station Maarn)
Kosten: 10,- euro
Kaartverkoop: Bestel nu je kaartje in onze shop

Inbegrepen zijn een basismasker en materialen, ook benodigheden als gereedschap zijn aanwezig. We zullen gebruik maken van onder meer textielverharder, dit geeft een erg leuk effect in combinatie met bijvoorbeeld kant (zie de foto’s in dit bericht). We vragen je zelf ook wat accessoires meenemen om je masker mee te versieren, zo kun je deze helemaal passend maken bij je baloutfit. Wil je een specifieke kleur? Neem dan zelf een lapje stof mee!

Alvast inspiratie opdoen? Op dit pinterest board vind je prachtige voorbeelden.