Laatste kaarten Historisch Bal Masqué in de verkoop

Voor wie nog geen kaartje heeft gekocht voor ons Historisch Bal Masqué op zaterdag 16 november: we hebben er nog slechts 24 over. Voor de dansworkshop zijn nog slechts 7 tickets te koop. Dus wacht niet langer en hak de knoop door. Koop nu je kaartje(s) in onze shop!
De tickets worden enkele weken voor het bal per post verstuurd.

Last tickets Historic Masquerade Ball

If you haven’t bought your ticket(s) for our Historic Masquerade Ball yet, then don’t wait any longer. We only have 24 tickets left now. For our dance workshop there are even less tickets available, only 7. Buy your ticket(s) now in our shop!
The tickets will be mailed to you a few weeks before the ball.

Geef het door:
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • email
  • Print
No comments yet.

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes