Gisteren, een maand en een dag voordat het Bal Masqué plaatsvindt, zijn de kaarten verstuurd. Je kunt ze dus vanaf vandaag in de brievenbus verwachten. Heb je nog geen kaartje gekocht? Geen paniek, er zijn nog enkele laatste kaarten beschikbaar, maar wees er snel bij!

Heb je je aangemeld voor de dansworkshop? Dan sta je automatisch op onze gastenlijst. Hier komen geen aparte kaartjes voor via de post.

 

The tickets are on their way!

The Masquerade Ball is only a month away, and the tickets have been sent through the post yesterday. You will find them in your letterbox in a couple of days. Haven’t you bought a ticket yet? No problem, there are still a couple of tickets available , but don’t wait too long!

Did you sign up for the dance workshop? Your name will be automatically on our guest list. There will be no separate ticket sent to you through the post.