We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van het Historisch Bal afgelopen zaterdag. We willen iedereen die aanwezig was bedanken voor de gezelligheid. En wat zagen jullie er allemaal prachtig uit!
Gelukkig hebben we de foto’s en video’s nog om na te genieten. Onze fotograaf Stephan is hard bezig met het bewerken van de 850(!!) foto’s die hij maakte in de Herensalon. Nog even geduld dus! We hebben inmiddels wel wat linkjes toegestuurd gekregen naar online foto-albums en die willen we graag met jullie delen. Heb je zelf foto’s die je wilt laten zien? Upload ze dan naar een openbaar fotoalbum (zoals mijnalbum.nl) en mail ons de link, dan zetten wij ze in dit bericht erbij.

We hope you have enjoyed the Historic Masquerade Ball last Saturday. Some guests would like to share their online photo album with you, see the links below. Did you make pictures and do you want to show them to other guests of our ball? Please upload them to a public photo album and send us the link, so we can add them to the list.

Bekijk de foto’s van Alex Ritsema
Bekijk de foto’s van Marije de Vries
Bekijk de filmpjes van Iris Bonnema
Bekijk de foto’s van Hetty Janssen op het JaneAusten.nl forum