bal-2014Dames, haal uw mooiste baljurk uit de kast. Heren, zet uw cravatten in het stijfsel. Het is tijd om te dansen! Op 8 november 2014 organiseert Stichting Revérence in samenwerking met Beleef het Verleden een empire bal met diner. Op deze dag zal het Hodson Huis in Haarlem het decor zijn van een vorstelijk bal met keizerlijke klasse; een majestueuze dansavond met een vleugje Hollandse bescheidenheid en een snufje Franse grandeur.

De kaartverkoop voor deze bijzondere avond is inmiddels van start gegaan.

Je hebt keuze uit twee opties: het bal met of zonder diner. Het bal wordt verzorgd door Stichting Revérence, het diner door Beleef het Verleden. Beide organisaties heten je van harte welkom!

Lees meer over het diner en bal>>

Ook dit jaar heeft de avond weer een bijzonder thema. Welk thema dat is, maken we binnenkort bekend. Hou daarom deze website goed in de gaten! (Hint: de afbeelding bij dit bericht geeft al een tipje van de sluier.)

Historic Dinner and Ball: buy your ticket now

Ladies, take your most beautiful ball gown out of the closet. Gentlemen, make sure that your cravats are starched. It is time to dance! Stichting Revérence in cooperation with Beleef het Verleden will organize a historic ball with supper on November 8th 2014. On this day Hodson’s House in Haarlem will be the stage of a royal ball with imperial features; a majestic dance evening with a touch of Dutch modesty and a dash of French grandeur.

You can now buy your ticket for this special event. Read more about the dinner and ball>>