Irina Mishanina (c) Foto: Yanina Belova, Holly Madchen Photography

((c) Foto: Yanina Belova, Holly Madchen Photography)

Hortense heet je welkom op ons bal op zaterdag 8 november in Haarlem. Maar wie speelt Hortense? Met trots maken wij bekend dat Irina Mishanina uit Moskou de honneurs zal waarnemen. Irina is een graag geziene gast op vele regency en empire evenementen.

Ze begon eind jaren negentig met re-enactment. Sindsdien bezocht ze vele militaire en burgerevenementen in Rusland en in de rest van Europa. Ze vond het een grote eer om Maria Walewska (maîtresse van Napoleon) te spelen tijdens het 200-jarig jubileum van haar bezoek aan Elba. Ook speelde ze Elisa Bonaparte, Paolina Bonaparte en Josephine Bonaparte tijdens diverse zomerevenementen in Austerlitz.

De laatste voorbereidingen voor het bal en diner zijn in volle gang. We verwachten vele gasten uit Engeland, Frankrijk en Italië. Het belooft een bijzondere avond te worden. Heb jij nog geen kaartje? Koop hem dan nu en zorg dat je erbij bent. De punch staat klaar!

We proudly present our Hortense

Hortense bids you welcome at our ball on Saturday 8 November. But who plays Hortense? We proudly announce that Irina Mishanina from Moscow will be our Hortense. Irina is a well-known guest on many regency and empire events.

She started re-enacting in the nineties and has visited many military and civilian events in Russia and other places in Europe since then. She was honoured to play Maria Walewska (Napoleon’s mistress) during the 200th anniversary of her visit to Elba. She also played Elisa Bonaparte, Paolina Bonaparte and Josephine Bonaparte during various summer events in Austerlitz.

We are very busy with the last preparations for our ball and dinner. We not only expect guests from The Netherlands, burt also from England, France and Italy. It’s going to be a very special evening. You still haven’t bought your ticket? Buy it now and don’t miss this event. We’ll have the punch ready when you arrive!