Still15_finalKom je naar het diner en bal dat wij op 8 november in samenwerking met Beleef het Verleden houden? Maar heb je nog geen kaartje gekocht? Wacht dan niet langer! Betaal vóór dinsdag 4 november om 22.00 uur je entree. Daarna sluit de kaartverkoop voor het diner en is het niet meer mogelijk om deel te nemen aan het diner. De kaartverkoop van het bal blijft open tot en met vrijdag 7 november.

Op woensdag 5 november kunnen alle dinergasten een mail verwachten vanuit Beleef Het Verleden met alle praktische informatie. Je ontvangt voor het diner geen toegangskaart, maar je naam komt op de gastenlijst en je zult door de bedienden van Keetje Hodshon ontvangen worden.
Koop nu je kaartje>>

Want to dine before the ball? Buy your ticket now!

Do you want to go to our historic dinner and ball, but you haven’t bought a ticket yet? Don’t wait any longer! Order and pay your ticket before Tuesday 4th of November at 22.00 h. It is not possible to buy a ticket for the dinner after that. The ticket sales for the ball close on Friday the 7th of November.

On Wednesday the 5th of November all dinner guests receive an email from Beleef het Verleden with practical information about the dinner. You will not receive a ticket for the dinner, but your name will be on the guest list.
Buy your ticket now>>