Foto: Phil Thomason

Foto: Phil Thomason

Zijn jullie ook – net zoals wij – nog aan het nagenieten van het Historisch Diner en Bal van afgelopen zaterdag? We hopen dat jullie een leuke avond hebben gehad! Wij van Stichting Revérence kijken tevreden terug op de geslaagde samenwerking met Beleef het Verleden, die het fantastische diner verzorgde. En we willen natuurlijk alle anderen bedanken die ons heeft geholpen, in de voorbereiding en op de avond zelf!

Foto’s
Hier en daar zijn al wat foto’s opgedoken, zoals deze van Phil Thomason. Zodra er meer beeldmateriaal beschikbaar komt, laten we dat uiteraard weten. Heb je zelf je foto’s of video’s van de avond online staan en wil je die met ons delen? Laat de link achter in je reactie op dit bericht!

Gevonden voorwerpen
Zoals bij ieder bal zijn er enkele voorwerpen achtergebleven. Zoals een zwarte paraplu en een paar dameshandschoenen. Zijn die mogelijk van jou? Stuur ons een bericht via de contactpagina.

Ons volgend bal
Zoals eerder aangekondigd organiseren wij in 2015 geen historisch bal. Maar we hebben zaterdag wel weer veel inspiratie opgedaan voor 2016! En jullie enthousiaste reacties hebben daar natuurlijk aan bijgedragen. We gaan er dan ook ons uiterste best voor doen om in 2016 weer iets moois te organiseren. En wellicht zien we je volgend jaar op een van onze kleinere activiteiten?
Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Did you enjoy our historic dinner and ball?

We hope you had a good time at our historic dinner and ball last Saturday. We from Stichting Revérence very much enjoyed working together with Beleef het Verleden, who organised the amazing dinner. And we would like to thank everybody else who has helped in preparation and on the evening itself.

Photography
The evening has been well documented. We’ve already seen some lovely pictures, like the ones made by Phil Thomason. We will let you know when there are more pictures available. Have you put yours online and do you want to share them with us? Then please leave the link in your reaction to this post.

Lost and found
As always some items have been left behind after the ball. We have found a black umbrella and a pair of woman’s gloves. Are those possibly yours? Let us know!

Our next ball
As we have mentioned before, we won’t organise a Historic Ball in 2015. But we will do our very best to make up for it in 2016. Last Saturday has given us loads of inspiration, and all your kind and enthousiastic remarks have certainly added to that. Thank you!