mantle-pieceHet is even stil geweest rondom Stichting Revérence. Maar natuurlijk zijn we achter de schermen druk bezig met onze volgende activiteit. Binnenkort maken we daar meer over bekend, maar voor nu hebben we wel alvast een datum: zaterdag 12 maart 2016. Zet ‘m in je agenda. Wat we gaan doen? Een paar steekwoorden: buitenlucht, kasteel, kleinschalig, knus en gezellig.

Over enkele weken hoor je meer over dit evenement en start de voorverkoop. Er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wil je er op tijd bij zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, en volg ons op Facebook!

Mark the date: Saturday 12 March 2016

You haven’t heard a lot from us lately, but at the headquarters of Stichting Revérence we have been busy as always. Very soon we will let you know what our next event is going to be, but for now we only have a date: Saturday 12 March 2016.
What are we going to do? A few hints: fresh country air, castle, small-scale, cosy and convivial.

In a few weeks time we can give you more information about the event. Ticket sales will start as well and mind: there is only a limited amount of tickets available. Do you want to be a part of this? Then keep up-to-date by subscribing to our newsletter, and like us on Facebook!