kasteel-vorden-Rode-kamer_mg_4070_2Stichting Revérence presenteert met trots:

12 maart 2016, The Hunting Party

Het jachtseizoen is begonnen! De welgestelde dames en heren hebben intrek genomen op hun buitenplaatsen. Overdag wordt er gejaagd, maar ook in de avond wil men graag vertier. Daarom nodigt Stichting Revérence op 12 maart 2016 al hun vrienden en kennissen uit voor een jachtfeest op Kasteel Vorden. Na een dag jagen of een koetsentocht langs de velden, trekt het selecte gezelschap zich terug in de gezellige eetkamer van het kasteel om te genieten van een heerlijk diner. Natuurlijk zou deze soiree niet compleet zijn zonder dat er gedanst wordt. Dus na het diner gaan alle meubels aan de kant en kunnen de voetjes van de vloer.

De kaartverkoop voor dit bijzondere evenement met verschillende activiteiten is nu van start. Let op: het aantal kaarten is beperkt, wacht dus niet te lang! Lees meer over het programma …

The Hunting Party: buy your tickets now

Stichting Revérence proudly presents:

12 March 2016, The Hunting Party

The hunting season has started! All the ladies and gentlemen of high society have retreated to their country seats. During the day they are busy hunting, but they also like some entertainment in the evening. Therefore Stichting Revérence invites all their friends and acquaintances to their hunting party at Castle Vorden on March 12th, 2016. After a day of shooting on the estate or a carriage ride through the country, the selected party of friends will retreat to the cosy dining room of castle Vorden to enjoy an exquisite dinner. Of course this house party would not be complete without dancing. So after the diner the furniture is pushed aside so that the guests can have a go on the dance floor.

Ticket sales have started for this special event with mutiple activities. Note: there are only a limited amount of tickets available, so don’t hesitate!
Read more about the program …
kasteel-vorden