tiara3Omdat onze tiara workshop heel snel uitverkocht was, hebben we besloten een tweede workshop te organiseren. Deze wordt gehouden op zaterdagochtend 21 januari van 9.30-12.30 uur. Hiermee vervalt de lezing van Jan Holwerda; wij hopen hem op een ander moment opnieuw uit te kunnen nodigen.

De workshop
Tijdens de workshop begeleiden wij je bij het maken van een mooie tiara die jouw bal-outfit helemaal afmaakt. Met moderne materialen maak je een authentiek ogend haarsieraad. De tiara bestaat uit een metalen sierstrip en 2 rijen glaskralen met de look van edelstenen of parels (zie foto’s). Aan de tiara wordt een ‘kammetje’ bevestigd zodat je deze in je haar kunt steken.

Meld je nu aan
Wil jij meedoen met deze workshop? Het aantal kaarten is zeer beperkt! Meld je vandaag nog aan door een kaartje te kopen in onze winkel. Tot 21 januari!