haarlem_-_huis_barnaartZet in je agenda: op zaterdag 25 november 2017 houdt Stichting Revérence weer een weergaloos bal! Voor dit feest hebben we een zeer exclusieve locatie gevonden: het schitterende Barnaart Huis in Haarlem. Helemaal in empire-stijl en pas sinds kort geopend voor publiek. En het thema? Dat kan in dit Jane Austen jubileumjaar natuurlijk alleen het Netherfield Ball zijn.

Weekendprogramma
Het bal vindt plaats op zaterdagavond, maar ook op zaterdag overdag en op zondag hebben we leuke activiteiten gepland. Welke dit gaan worden, hoor je binnenkort. Wil je niks missen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en krijg automatisch updates.

Over de locatie
Huis Barnaart aan de Nieuwe Gracht in Haarlem is gebouwd tussen 1804 en 1807 in opdracht van de vermogende koopman jhr. Willem Philip Barnaart. Het is een imponerend huis. De prachtige stijlkamers zijn schitterend gedecoreerd met kenmerkende empire-motieven. De perfecte locatie voor het Netherfield Ball. Mr Bingley ontvangt je graag!

Barnaart-in-Haarlem-huisKaartverkoop en zo
We zijn nog bezig met het programma voor het hele weekend vorm te geven. Zodra dit klaar is, starten we met de kaartverkoop. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om niets te missen.

Stichting Revérence presents: the Netherfield Ball

Mark the date: Stichting Revérence invites you to its wonderful ball on Saturday 25 November. It will be held on a very exclusive location: the gorgeous Barnaart Huis in Haarlem (near Amsterdam). This house is built in regency style and has only recently been opened to the public. And the theme of our ball? In this Jane Austen year it can only be the Netherfield Ball.

Weekend program
We are not only organising a ball, but offer you a complete weekend with different activities. What they are, we will announce as soon as possible.

Haarlem - Huis Barnaart - Gouden Zaal (hr) ovv Vereniging Hendrick de Keyser!!!-596x600About the location
Huis Barnaart on the Nieuwe Gracht in Haarlem was built between 1804 and 1807 for the rich merchant jhr. Willem Philip Barnaart. It recently has been restored to its original state. Its beautiful state rooms with regency-period decorations provide the perfect location for our Netherfield Ball. Mr Bingley awaits you!

Ticket sales
We will soon start with the ticket sales. If you don’t want to miss it, please subscribe to our newsletter to stay up-to-date.