We kunnen het zelf bijna niet geloven, maar het is echt zo: ons Netherfield Ball is uitverkocht! Vorige week woensdag gingen 70 kaartjes in de verkoop en deze zijn inmiddels allemaal verkocht. Wel zijn er nog kaarten beschikbaar voor het bijzondere bezoek aan het Tassenmuseum op zaterdag 25 november 2017, met rondleiding, stukken uit het depot en een heerlijke lunch. Ook voor ons exclusieve evenement in de Hollandsche Manege op zondag 26 november 2017 zijn nog kaarten beschikbaar. Je bestelt ze in onze shop.

Had je naar het bal gewild maar ben je te laat met bestellen? Als je jouw naam mailt naar secretaris@stichtingreverence.nl, zetten we je op de wachtlijst.

Netherfield Ball: sold out in a week

We can harly believe it ourselves, but our Netherfield Ball is completely sold out within a week! We do still have tickets available for our visit to the Museum of Bags and Purses on Saturday 25 November 2017 and the exclusive gala performance at the Dutch Riding School in Amsterdam on Sunday 26 November 2017. You can buy the tickets in our shop.

Have you missed out on the ball tickets? If you like, we can put your name on our waiting list. Please send an email to secretaris@stichtingreverence.nl.