We hopen dat je net zoals wij uitkijkt naar ons Regency-weekend. Heb je nog geen kaartje gekocht voor het bezoek aan het Tassenmuseum en/of de Hollandsche Manege? Doe dat dan heel snel. Kaartverkoop sluit op zondag 12 november, daarna is het niet meer mogelijk om je aan te melden.

Wat is er te doen?

Op zaterdag 25 november bezoeken we om 11.00 uur het Tassenmuseum in Amsterdam, waar we een rondleiding krijgen en waar speciaal voor ons tassen uit empire-tijd uit depot worden gehaald. Dit is inclusief lunch.

Op zondag 26 november gaan we om 11.00 uur naar de Hollandsche Manege in Amsterdam. Daar krijgen we een rondleiding, een ‘high lunch’ en aanschouwen we een fantastische paardrijgala-demonstratie die speciaal voor ons wordt gehouden.

Bestel nu je kaartjes.

Last chance to order your tickets for the Museum of Bags and Purses and the Royal Riding School

We hope you are looking forward to our Regency Weekend as much as we are. If you haven’t bought your tickets yet for our visit to the Museum of Bags and Purses and/or the Royal Riding School? Please do so now. Ticket sales close on Sunday November 12.

Which events are there?

On Saturday 25 November 11am we visit the Museum of Bags and Purses in Amsterdam, for an exclusive tour and lunch.

On Sunday 26 November 11am we visit the Royal Riding School in Amsterdam for a tour, ‘high lunch’ and unique equestrian gala perfomance.

Order your tickets now!