De details van ons historisch weekend zijn bekend! Op het programma staan onder andere een schilderworkshop op het strand met Mat Kissing en een lezing over de verschillen tussen de Engelse Regency- en de Franse Empiremode door Martin en Cristina Lancaster. Natuurlijk mogen een bezoekje aan het beroemde Panorama Mesdag en een lekkere lunch ook niet op de lijst ontbreken.

De Lancasters zijn de eigenaar van een omvangrijke historische modecollectie en houden zich volledig bezig met het onderzoek naar de Napoleontische periode. Matt Kissing is een bekende portret- en landschapsschilderes die op verzoek van de koninklijke familie de drie kleine prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane geportretteerd heeft.

Klik hier om ons complete weekendprogramma te zien.

Buy tickets for our weekend program

We are proud to announce the details of our full weekend program! The program includes a painting workshop on the beach with Mat Kissing and a lecture on the differences between the French Empire and English Regency fashion by Martin and Cristina Lancaster. Off course a visit to the famous cylindrical panorama painting Panorama Mesdag and a delicious lunch are also on the list.

The Lancasters are the owners of an extensive private fashion collection and dedicate themselves entirely to researching the Napoleonic period. Mat Kissing is a famous portrait and landscape artist who was invited by the Dutch royal family to portray the three little princesses Amalia, Alexia and Ariane.
Click here to read all about our weekend program.

© Foto: Steven Lek [CC BY-SA 4.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)], from Wikimedia Commons