We kunnen en mogen weer! Na twee jaar hopen en wachten nodigen we je met veel plezier uit voor ons pinksterevenement op zondag 5 en maandag 6 juni 2022. Voor dit kleinschalige evenement is nog een handvol kaarten beschikbaar, dus lees snel verder en meld je aan!

Op zondag 5 juni en maandag 6 juni ontvangen we je graag in Kasteel Sterkenburg, in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. We hebben het kasteel helemaal voor onszelf voor onze regency houseparty.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

Zondag 5 juni

12.00-24.00 uur

  • Lunch bij Kasteel Sterkenburg
  • Middagactiviteiten aangepast aan het weer. Denk: bootje varen, croquet, andere spelletjes.
  • ‘s Avonds: heerlijk diner met wijnarrangement in avondkledij.
  • Dansen/spelletjes

Maandag 6 juni

10.30 uur

  • Wandeling en bezoek aan de piramide van Austerlitz.

Tickets en aanmelden

Er zijn nog slechts enkele kaartjes beschikbaar. Deelname voor het hele weekend (zonder overnachting) bedraagt € 145 per persoon. Hier zit lunch met koffie/thee, activiteiten, uitstekend diner met wijnarrangement (3 glazen) of sap/fris, en rondleiding Austerlitz bij inbegrepen. Drankjes tussendoor (of als je iets anders wilt dan koffie/thee bij de lunch) zijn op eigen kosten, hiervoor kun je ter plekke bij ons consumptiebonnen kopen (graag afrekenen met pin).

Wil je dit niet missen? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar: info@stichtingreverence.nl. Vergeet niet te vermelden met hoeveel mensen je wilt komen.

Over Kasteel Sterkenburg

Kasteel Sterkenburg ligt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, vermaard om zijn vele kastelen en buitenplaatsen. Het kasteel dateert uit de 13e eeuw maar is in 1848 ingrijpend verbouwd. In het interieur proef je de sfeer van het rijke historisch verleden. De historische tuin- en parkaanleg is naar ontwerp van de bekende landschapsarchitect Hendrik van Lunteren (1780-1848). Meer informatie is te vinden op de website van Kasteel Sterkenburg.

Overnachtingsmogelijkheden

Overnachtingsmogelijkheden in de omgeving: