Overnachten in Vorden

slaapkamer-vordenGeen zin om na het bal direct naar huis te gaan? In Vorden hoef je niet ver te zoeken voor overnachtingsmogelijkheden.

Overnachten in kasteel Vorden
Wil je het weekend extra speciaal maken? Blijf dan overnachten in Kasteel Vorden! Meer over overnachtingsmogelijkheden en prijzen lees je op de website van het kasteel.

Korting bij Hotel Bakker

Op een paar minuten lopen van het kasteel ligt Hotel Bakker, midden in het centrum van Vorden. Gasten van Stichting Revérence krijgen korting op een overnachting. Voor reservering, neem contact op met het hotel en vermeld duidelijk dat je een gast van Stichting Revérence bent.

BakkerDe prijzen:
Tweepersoons tuinkamer: € 80 per kamer per nacht (normaal € 95)
Eenpersoons kamer: € 55 per kamer per nacht (normaal € 65)

Contactgegevens Hotel Bakker
Hotel Restaurant Bakker in Voren
Vorden
Stuur een bericht om een kamer te boeken. Vermeld duidelijk dat je gast van Stichting Revérence bent en wat de afgesproken prijs voor de kamer is.